Home / archiefcentraal / mrs einstein naar het capellenborg theater

mrs einstein naar het capellenborg theater

Mrs. Einstein is een cabaretgroep die bestaat uit drie vrouwen: Joke van der Hoek, Saskia van Zutphen en Paulette Willemse. Ze hebben al een zilveren harp gewonnen en deden in ’97 mee aan het Eurovisie Songfestival. ‘Raap je sokken van de grond! Doe het dopje op de tandpasta! Doe de wc-bril naar beneden!’ Dit komt veel vrouwen waarschijnlijk bekend voor. Het lijkt alsof de voorstelling over kinderen gaat, maar het gaat eigenlijk om het grootste, niet meer op te voeden, kind in huis: de man. De voorstelling bevat een herkenbaar meezingrepertoire en ergernissen met betrekking tot de meest voorkomende toestanden in en rond de relatie met man en kinderen.

Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten à 17 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Postagentschap Bourquin in Wijhe en het Holstohus en Boek- en kantoorvakhandel Korten in Olst. Kijk voor een compleet overzicht van de voorstellingen, filmpjes en recensies op www.theatersolstwijhe.nl

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.