Home / archiefcentraal / mix ons genoegen en svp blijkt prima match

mix ons genoegen en svp blijkt prima match

De mix bleek een goede match. Het avondvullende programma ging er bij de bezoekers in als zoete koek. Zangeres Marlies Eykelkamp soleerde met een prachtige mix van bekende nummers. Han Holtkuile, op trompet, vertolkte op geheel eigen wijze het nummer Sorry van Kyteman.

Bij het laatste nummer stond de zaal op en zong uit volle borst Land of hope and glory mee. Samen zijn de verenigingen erin geslaagd een perfecte mix samen te stellen voor het avondvullende programma, de match tussen Ons Genoegen en Popkoor SVP smaakt duidelijk naar meer.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.