metamorfose ilse podt

Ilse Podt heeft de tweede Salland Centraal-metamorfose van 2011 ondergaan. De 17-jarige inwoonster van Luttenberg ging langs Hairstyling Mariël voor een nieuw kapsel en make-up, naar Zzapp voor haar kleding en daarop ging ze nog lang Just For You voor sieraden. Tot slot wachtte fotograaf Stefan Kemper haar op voor een fotoshoot.

Als vast onderdeel van de metamorfose, geeft een schoonheidsspecialiste seizoensadvies. Van 18 april tot en met 5 mei is de AARDE periode. Acne is een probleem waar veel mensen last van hebben. Wij werken vanuit het bio-ritme (energiepatroon). Het maakt nogal een verschil of de oorzaak hormonaal, irritatie of stress is. Voeding kan een rol spelen. Voorkom littekens en herstel de onzuivere huid, voel je zelfverzekerd en mooi en laat je huid je niet in de weg zitten! Je hebt elke crème, lotion en zalf gebruikt, die claimt de huid te genezen van puistjes en onzuiverheden. Helaas zijn deze resultaten slechts tijdelijk.De Diamand Dermabrasie behandeling wordt ingezet om de activiteit van acnebacteriën te verminderen en de weerstand van de gezonde huid te bevorderen. Met deze Diamand Dermabrasie worden de bovenste vervuilde lagen van de opperhuid verwijderd, waardoor de huid geprikkeld wordt nieuwe cellen aan te maken. De huid wordt diep gereinigd en glad gepolijst, hierdoor vervagen littekens en wordt de huid hersteld doordat zij een betere doorbloeding krijgt. De huid duwt door nieuwe celdeling onzichtbare puistjes naar buiten en onderhuidse ontstekingen worden tijdens de behandeling diep gereinigd. Diamand Dermabra in combinatie met de AARDE-behandeling en -producten voorkomt littekens en herstelt de onzuivere huid. De AARDE-producten brengen ontspanning en herstellen de huid bij acne, onzuiverheden en grove poriën. Ze bevorderen de lymfestroom (afvoer van afvalstoffen). Voor meer info: staging2.aliegeerts.nl

De metamorfose is inmiddels een vaste rubriek in onze krant en op onze site. Ontstaan in 2010 op initiatief van Hairstyling Mariël en Stefan Kemper. Elke maand krijgt een inwoner van Salland een metamorfose aangeboden. Wil jij hier ook kans op maken? Stuur dan een mailtje, vergezeld van een goede recente foto en een telefoonnummer, naar maureen@sallandcentraal.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.