Home / archiefcentraal / marc overmars directeur ajax

marc overmars directeur ajax

“Marc Overmars is een heel geschikte kandidaat voor het directeurschap van Ajax”, dat zei Johan Derksen vrijdagavond in het tv-programma Voetbal International op RTL7.

“Overmars heeft recent een presentatie bij Ajax gegeven, en daar waren ze behoorlijk van onder de indruk”, wist Derksen, volgeling van Cruijff, die op dit moment in een soort van machtsovername bij de Amsterdammers verwikkeld is.

“Marc heeft verstand van voetballen en heeft zakelijk instinct, twee eigenschappen die een Ajax-directeur goed van pas komen.” Overmars schijnt – aldus Derksen – er ook wel oren naar te hebben., “maar dan moet het wel gebeuren zoals hij het wil en dat lijkt dan weer minder op het pad van Cruijff te passen”, zegt Derksen. Maar van de andere kant is Overmars wel een product uit de Cruijff-school. De twee kennen elkaar van zowel Ajax als Barcelona.

Overmars zit in de Raad van Commissarissen van Go Ahead Eagles

Lees ook

Nieuwe site in teken van het Nedersaksisch

DOETINCHEM – Vorige week dinsdag is de website www.nedersaksisch.com online gekomen. De site is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.