lveldse kapster maakt kans op coiffure awards

Michelle Hagen van Kapsalon Look Hair uit Lemelerveld is genomineerd voor de Coiffure Award 2011 in de categorie Heren. Marian Hemmers van Kapsalon Look Hair: “Na de twee nominaties voor de Goldwell Zoom Challenge is deze nominatie van Michelle ook weer een mooie bevestiging dat Kapsalon Look Hair over de grote creativiteit, kleur- en vakkennis beschikt”.

De Coiffure Award is de meest prestigieuze wedstrijd binnen de kappersbranche, welke dit jaar voor de twintigste maal wordt georganiseerd. Honderden creatieve haarstylisten uit heel Nederland strijden om de felbegeerde Coiffure Awards, waarbij naast coupe, visagie en styling ook de visie op haarmode voor het komende seizoen een belangrijk criterium is waarop de deelnemers door een internationale jury met ’s werelds beste haarstylisten worden beoordeeld.

Michelle Hagen over haar werk als haarstyliste en de nominatie: “Ik vind het prachtig dat ik mijn passie voor het maken van kapsel, visagie en styling kan laten zien. Ik wordt geïnspireerd door alles om mij heen en kan vanuit mijn creativiteit hier een eigen draai aan geven. Met het wedstrijdthema ‘Back to Basic and nostalgia’ moest ik terug in de tijd op zoek naar eenvoud, en hier een geheel eigen invulling aan geven. Een erg leuk thema om aan te werken en als dan blijkt dat jouw werk ook hoog gewaardeerd wordt door de vakjury, dan is het natuurlijk dubbel feest. Ik ben dan ook zeer blij en trots met

deze nominatie.”

De uitreiking vindt plaats tijdens de Coiffure Awards gala-avond op zondag 15 mei in de RAI in Amsterdam. “Wij zijn bijzonder trots op de nominatie van Michelle, maar niet minder op onze andere haarstylistes die allemaal topkwaliteit leveren”, aldus Marian Hemmers. “Om bij te blijven biedt Kapsalon Look Hair haar haarstylistes volop ruimte zich verder te ontwikkelen en bij te blijven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.