luchtballonnen bij elsefly boven elshof

Bij mooi weerzullen tijdens Elsefly, op vrijdagavond 15 juli, luchtballonnen opstijgen vanaf het terrein op e Elshof. De ballonavond start met het opbouwen en opblazen van de ballonnen. Zodra de ballonnen goed gevuld zijn en mooi overeind staan, zullen de ballonnen het luchtruim verkiezen. Daarna zal een vaart van ruim een uur volgen, waarin genoten kan worden van Elshof en haar omgeving, vanuit de lucht.

Aan degenen die achterblijven op het veld is er ook gedacht. Op deze vrijdagavond biedt Elsefly de mogelijkheid om een luchtballon van binnen te bekijken. Daarnaast worden er diverse vragen beantwoord over luchtballonnen en de werking ervan.

Zodra de luchtballonnen weer terug zijn van de ballonvaart, zal de avond spectaculair afgesloten worden met een Nightglow. Tijdens de Nightglow zullen de ballonnen, die dan wederom opgebouwd zijn, een mooi kleurenschouwspel vertonen door het verlichten van de ballonnen met de branders in het donker van de avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.