lied tegen geweld jegens hulpverleners

De rappers van K-liber4life en zanger Michael Bryan hebben een nummer gemaakt over geweld tegen hulpverleners. Waarom? Omdat het te gek voor woorden is hoe agressief ambulancepersoneel, brandweerlieden, politieagenten, buschauffeurs, onderwijzers en al die anderen met een publieke taak vaak worden behandeld.

Van spugen tot schoppen, van schelden tot slaan: deze mensen krijgen nog al eens agressie en geweld over zich heen terwijl ze hun werk proberen te doen. Van wie? Van allerlei mensen, helaas. En ook van jongeren, vooral als die dronken zijn of stoer willen doen.

K-liber4life en Michael Bryan roepen daarom jongeren op om eerst even na te denken. Want diegene die daar zijn werk loopt te doen, helpt andere mensen. En is zelf ook een mens.

De videoclip is uit op YouTube: [youtube url="http://staging2.youtube.com/watch?v=g7gzgRViv5o"]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.