Home / archiefcentraal / lenteshoppen in wijhe bosje bloemen cadeau

lenteshoppen in wijhe bosje bloemen cadeau

De Wijhese Modeondernemers vieren op vrijdag 8 en zaterdag 9 april de start van het nieuwe lenteseizoen. Tijdens het ‘Lenteshoppen’ krijgt iedereen die een aankoop in één van de negen deelnemende modezaken doet een bosje bloemen aangeboden.

Daarnaast presenteren de negen modezaken een grote verloting. Elke kassabon fungeert als lot en daarmee maakt de klant kans op cadeaubonnen van 50 euro. “Met deze actie laten we weer zien dat Wijhe bol staat van mode en aanverwante producten”, aldus de ondernemers. De deelnemende winkels zijn: De Boer Schoenmode, DA drogisterij Bourquin, Elferink Mode, Haarmode Ellen, Hema, Mico Mode, Puik Mode, Schulten Feel Fashion en Stevens Optiek.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.