lenteshoppen in wijhe bosje bloemen cadeau

De Wijhese Modeondernemers vieren op vrijdag 8 en zaterdag 9 april de start van het nieuwe lenteseizoen. Tijdens het ‘Lenteshoppen’ krijgt iedereen die een aankoop in één van de negen deelnemende modezaken doet een bosje bloemen aangeboden.

Daarnaast presenteren de negen modezaken een grote verloting. Elke kassabon fungeert als lot en daarmee maakt de klant kans op cadeaubonnen van 50 euro. “Met deze actie laten we weer zien dat Wijhe bol staat van mode en aanverwante producten”, aldus de ondernemers. De deelnemende winkels zijn: De Boer Schoenmode, DA drogisterij Bourquin, Elferink Mode, Haarmode Ellen, Hema, Mico Mode, Puik Mode, Schulten Feel Fashion en Stevens Optiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.