Home / archiefcentraal / lemele wint lemelerbergbokaal

lemele wint lemelerbergbokaal

In een bomvolle sporthal Heidepark zijn afgelopen zaterdag 110 gymnasten uit Lemele en Lemelerveld de strijd aangegaan om de Lemelerbergbokaal. In verschillende leeftijdsgroepen werden onder het oog van een deskundige jury, oefeningen gedaan op plank en kast, enkele en dubbele trampoline en lange mat. Uiteindelijk bleek Gymnastiekvereniging Fit uit Lemele met een gemiddeld cijfer van 7,47 net iets hoger te scoren dan VZOD uit Lemelerveld. Daarmee sleepten zij de felbegeerde beker in de wacht.

Deze tweejaarlijkse wedstrijd werd alweer voor de vierde keer gehouden. Naast het competitieve element is de Lemelerbergbokaal vooral een evenement waarbij het publiek kennis kan maken met gymnastiek.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.