landstede zet secretaresses in het zonnetje

De leerlingen van de secretaresseopleiding en alle personeelsleden van de administratie van Landstede Raalte werden donderdag verrast met verschillende activiteiten. Zo konden zij sjaals maken door middel van wolvilten en origamikaartjes in elkaar knutselen.

De bedoeling van het jaarlijkse evenement is om de secretaresses in het zonnetje te zetten en om stil te staan bij haar toegevoegde waarden voor de organisatie. Dit jaar hebben eerstejaarsstudenten Inge Aarnink, Sabine Groothalle en Loes Roelofs de dag georganiseerd. Wat vroeger dan de landelijke Secretaressedag op 21 april, omdat de eerstejaars leerlingen dan op stage zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.