kwiek toont verschillende facetten van turnen

De afdeling turnen van Kwiek heeft tijdens onderlinge wedstrijden in de Tijenraan in Raalte laten zien wat haar turners in huis hebben. Alle onderdelen passeerden de revue: turnen, acrogym, jazzdance, streetdance, turnen en rhonradturnen.

Tussen de wedstrijden door werden er demo’s gegeven. De onderlinge wedstrijden zijn goed verlopen. Iedereen staat elkaar bij met hulp, raad en daad. Het publiek bestond uit zeker 800 bezoekers, die vanaf de tribune de vertoningen hebben gezien in de grote sport- en speelzaal.

De eerste prijzen bij het turnen zijn als volgt:

Jeugd en junior: Iris van Dartel

Groep 4: Skylar Bras

Groep 3: Leoni Geerlink

Groep 5: Renske Turksma

Groep 6, 7 en 8: Vera Jonker

Pupillen: Maud Bruggeman

Instap: Noa Holtmaat

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.