kunst skaten en muziek op pedro pico pop

Op het programma stonden bands uit Amerika, Engeland, Spanje en Duitsland. Zo kwamen onder andere The Hot Stewards en Baskerville naar Raalte om het aanwezige publiek een heftig optreden voor te schotelen. In totaal konden de festivalgangers genieten van maar liefst twintig bands. Van bliebjesdance van Meneo tot echte ouderwetse hardrock (VanderBuyst), van cowpunk tot een uitgelaten ode aan alle hits uit de jaren tachtig.

Daarnaast waren er ook bands uit Salland, zoals het Luttenbergse Are You a Lion, Activate uit Raalte en Schoolyard Herons uit Haarle. Om een nog breder publiek aan te spreken draaiden er op het festival ook DJ’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.