Home / archiefcentraal / kunst skaten en muziek op pedro pico pop

kunst skaten en muziek op pedro pico pop

Op het programma stonden bands uit Amerika, Engeland, Spanje en Duitsland. Zo kwamen onder andere The Hot Stewards en Baskerville naar Raalte om het aanwezige publiek een heftig optreden voor te schotelen. In totaal konden de festivalgangers genieten van maar liefst twintig bands. Van bliebjesdance van Meneo tot echte ouderwetse hardrock (VanderBuyst), van cowpunk tot een uitgelaten ode aan alle hits uit de jaren tachtig.

Daarnaast waren er ook bands uit Salland, zoals het Luttenbergse Are You a Lion, Activate uit Raalte en Schoolyard Herons uit Haarle. Om een nog breder publiek aan te spreken draaiden er op het festival ook DJ’s.

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.