kneuzingen na mishandeling op kermis

Een jongen uit Raalte is vrijdagavond door meerdere jongens mishandeld op de kermis in Raalte. Het slachtoffer liep bij de mishandeling kneuzingen op in zijn rug en neus, ook heeft hij een barst in zijn voortand. Een ouder van het slachtoffer is afgelopen weekend verhaal wezen halen bij één van de vermeende daders.

De vermeende dader gaf toe dat hij inderdaad (mede)verantwoordelijk was voor het voorval. Volgens de dader lag de aanleiding voor de mishandeling in de relationele sfeer. Het slachtoffer had namelijk een tijd geleden met het zusje van hem gezoend, iets waarvan het slachtoffer dacht dat het al uitgesproken was. Dat bleek dus niet zo te zijn, volgens de ouder van het slachtoffer gaf de dader aan dat dit heel normaal is in zijn cultuur.

In tegenstelling tot eerdere berichten op deze site, waren de jongens geen teamgenoten. De naam SV Raalte stond dus ook onterecht in dat artikel, de zaak heeft helemaal niks met voetbal te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.