kinderen op avontuur bij scouting de verbinding

Kinderen in de leeftijd van vijf tot en met zeventien jaar konden afgelopen twee weken een kijkje nemen bij Scouting de Verbinding in Lemelerveld om het avontuur te beleven.

Afgelopen donderdag was de leeftijdsgroep van zeven tot en met elf jaar verdubbeld, waardoor de hele groep bestond uit maar liefst 36 kinderen, twee basisschoolleraren en een meegebrachte pony. Na de opening van de avond is de groei naar Natuurzwempark Heidepark vertrokken om het spel levend Stratego te spelen. Na afloop was er slagroomtaart voor iedereen om de grote opkomst te vieren. Volgende week is iedereen weer van harte welkom bij Scouting de Verbinding. Kijk voor meer informatie op staging2.scoutingdeverbinding.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.