Home / archiefcentraal / kinderen de regenboog spelen voor war child

kinderen de regenboog spelen voor war child

De leerlingen van PCB de Regenboog uit Lemelerveld hebben vrijdag maar liefst 3.307,27 euro bij elkaar gelopen voor War Child en een schoolfeest. Al spelend zamelden alle 124 leerlingen geld in voor het goede doel en voor een ‘zomaarfeest’ op de Regenboog. Spelend, omdat kinderen in oorlogsgebieden niet kunnen spelen.

Van het opgehaalde bedrag gaat 2.707,47 euro naar War Child. Dit bedrag zal iemand van War Child op 13 mei persoonlijk in ontvangst nemen. De overgebleven 600 euro gaat naar het feest, dat op 1 juni wordt gehouden.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.