Home / archiefcentraal / kaasverzamelaars dj set in de leeren lampe

kaasverzamelaars dj set in de leeren lampe

De Kaasverzamelaars geven tijdens de Clubnight in De Leeren Lampe op zaterdag 16 april een optreden, gecombineerd met The Grooveadelic VJ Team.

De twee jonge Kaasverzamelaars zijn hun Sallandse roots ontgroeid en zijn klaar voor de wereld. Na veel dorpsfeesten, improvisatietenten en plaatselijke dansavonden zijn de festivals en clubs aan de beurt. Met een mix van electro, techno en house willen zij elke tent op de kop zetten.

The Grooveadelic VJ Team zijn al jaren vrienden en delen hun interesse voor muziek en videokunsten. In 2006 hebben ze hun passie gecombineerd door the Grooveadelic VJ Team op te richten. Zij staan bekend om hun maximale interactie tussen muziek en bewegende beelden. Bij elk evenement zorgen zij ervoor dat de muziek wordt aangevuld met originele en soms provocerende beelden.

Elke zaterdagavond in De Leeren Lampe Clubnight van 22.00 tot 2.30 uur met live muziek in de Theaterzaal en DJ’s in de Music Factory, Club Light en de Brouwershut. De entree bedraagt 8,50 euro en 7 euro voor Clubcardmembers. De minimale leeftijd is zestien jaar.

Lees ook

Rockend Rondje Pontje langs de IJssel

Rock, blues, country en veel meer bij vijf horecagelegenheden aan weerszijden van de rivier REGIO …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.