Home / archiefcentraal / jeugdteam ttv wijhe opnieuw de beste

jeugdteam ttv wijhe opnieuw de beste

TTV Wijhe 1 eindigde daardoor met 67 punten, 8 punten meer dan Leogang uit Nunspeet. Dankzij dit kampioenschap promoveert het team nu naar de tweede klasse. Een knappe prestatie, want in 2009 speelde dit team nog in de vijfde klasse.

De ontwikkeling van de jeugd bij TTV Wijhe zit duidelijk in de lift. Zo eindigde het tweede team dit seizoen op een verdienstelijke vierde plaats en is het aantal jeugdleden flink gegroeid. Mogelijk kan komend seizoen zelfs met drie jeugdteams competitie worden gespeeld.

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.