jeugdburgemeester paraat met koninginnedag

Robin Duteweert neemt op Koninginnedag de taak van burgemeester Piet Zoon over. Afgelopen donderdag heeft Zoon op het gemeentehuis in Raalte de nieuwe jeufdburgemeester geinstalleerd. Robin zit in groep acht van basisschool de Korenbloem en volgt Jamy Groen op, die vorig jaar de rol van jeugdburgemeester vervulde. Tijdens de installatie heeft de burgemeester zijn ketting overgedragen aan de Raaltense scholier.

Tijdens de openingsceremonie en de aubade op Koninginnedag op de Grote Markt, zal de jeugdburgemeester de speech voorlezen. Verder zal hij in gezelschap van loco-burgemeester Ben Haarman een ronde maken door het centrum van Raalte om alle feestelijke activiteiten te bezoeken.

Ieder jaar wordt er in Raalte speciaal voor Koninginnedag een nieuwe jeugdburgemeester gekozen. De nieuwbakken burgemeester neemt dan op 30 april waar voor de echte burgemeester.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.