Home / archiefcentraal / jeugd internet en veiligheid is private chat

jeugd internet en veiligheid is private chat

Landstede Welzijn organiseert een interactieve theatervoorstelling over de gevaren van webcam en internet voor jongens en meiden van 13 tot en met 17 jaar en natuurlijk voor de ouders. De voorstelling start op 15 april om 19.30 uur in het Kulturhus aan het Bouwhuisplein 11 in Broekland.

‘Private Chat’ vertelt het verhaal van een meisje, Sabrina, onschuldig verliefd op Jeroen. Ook Jonathan, haar buurjongen, ziet haar wel zitten, maar Jeroen lijkt echt de ware te zijn. Natuurlijk ga je voor de ware net iets verder. Een voorstelling over de problemen waarin je terecht kunt komen als je via de webcam of private chat jezelf te veel bloot geeft. Over liefde die, als het uit gaat, omslaat in een nachtmerrie.

Aan bod komen onderwerpen als communicatie via internet, het trekken van grenzen, actuele problemen en oplossingen daarvoor. De toeschouwers worden aangespoord zelf na te denken over wat ze wel en niet willen en hoe daarnaar te handelen. ‘Private Chat’ is een interactieve theatervoorstelling van Theater Thot.

De voorstelling, inclusief nabespreking duurt ongeveer anderhalf uur. De entree is 5,00 euro per persoon. Door beperkte plaatsen is het verstandig om snel te reserveren. Reserveren kan alléén via welzijnolstwijhe@landstede.nl

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.