jan wint de wedstrijd van de week

Jan heeft de Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week gewonnen. Hij voorspelde samen met vijf anderen de uitslag van de wedstrijd tussen Raalte en Mariënheem goed. Torsten, Gillian, Mike, Lincy en Schoapie voorspelden de 1-2 overwinning van Mariënheem ook goed, maar Jan won bij de loting.

SV Raalte begon nog zo lekker aan de wedstrijd. Bij rust stond de thuisploeg 1-0 voor, maar na rust Remy Velderman en Niek Rijsemus die voor de doelpunten van de bezoekers tekenden. Op het moment dat Raalte en Mariënheem hun wedstrijd speelden, pakte Diepenveen het kampioenschap in de Vijfde Klasse H, door met 3-1 te winnen van Deventer.

De nummer twee van de lijst, Raalte, staat drie wedstrijden voor het einde van de competitie 14 punten achter de kampioen. Door het kampioenschap van de Diepenveners, mag Mariënheem de nacompetitie in. Voor meer info over de wedstrijd, zie hier.

Nu over de voorspellingen, want wat ziet het oog van de redactie. De Sallandse Johan Derksen, Schoapie, voorspelde opnieuw de uitslag van de WvdW goed. Het gaat erop lijken dat ’t schaap nauwe contacten onderhoudt met goksyndicaten. Ons idee: Hou in het vervolg de voorspellingen van Schoapie in de gaten, doe zijn voorspelling en je doet geheid een kloppende voorspelling.

Een gokje uitbrengen op de nieuwe wedstrijd van de week kan vanaf woensdag 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.