Home / archiefcentraal / jagen niet zomaar een hobby

jagen niet zomaar een hobby

ploma Flora & Faunabeheer. Pas daarna kun je je jachtakte aanvragen en een jachtgeweer aanschaffen, waarvoor je overigens ook weer een vergunning nodig hebt. Het geweer en de munitie moet je trouwens in een speciale kluis bewaren, die jaarlijks wordt gecontroleerd door de politie.” Hij graait in zijn zakken en spreidt al zijn vergunningen en papieren op tafel uit. “Dit moet je allemaal bij je hebben en alles moet geldig zijn. Je ziet dus dat het niet zomaar een hobby is.”

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.