isala klinieken viert hoogste punt nieuwbouw

Een speciale Isala-vlag markeert sinds woensdag het hoogste punt van de nieuwbouw van de Isala klinieken. Traditioneel vieren bouwers het bereiken van het hoogste punt van hun bouwproject. Onder luid applaus hesen Marjanne Sint, bestuursvoorzitter Isala klinieken en Henk Bol, directievoorzitter BAM Utiliteitsbouw samen de vlag die nu pronkt op het dak van vlinder 3.

Het gaat hier overigens niet om zomaar een vlag, maar de Isala-vlag met de handtekeningen van alle bouwpartners en de Isala-bouwdirectie. Met deze handtekeningen bekrachtigden de partners aan het begin van dit gigantische bouwproject de vooraf met elkaar overeengekomen spelregels van hun samenwerking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.