imposant nieuw vlaggenschip tcr tours

Een aardige afvaardiging van personeelsleden wachtte de bus na werktijd op. Vele oh’s en ah’s klonken toen de Van Hool TD 927 Astromega de hoek van de Spitsstraat om kwam rijden.

Het opmerkelijkste detail van de bus is, naast zijn formaat, het glazen panoramadak. Het dak biedt passagiers, waarvan er maar liefst 92 in de bus kunnen, tijdens de rit een comfortabele blik naar boven. TCR heeft wat dit betreft een landelijke primeur: Het is de eerste Van Hool dubbeldekker met glazen dak in Nederland.

De touringcar beschikt naast het glazen dak over veel meer luxe: 7 lcd-schermen, dvd-speler, koelkast, minibar, magnetron en uiteraard airconditioning. Ook het milieu wordt ontzien door de Ad Blue-technologie in het voertuig. Deze techniek beperkt de uitstoot van fijnstof tot een minimum.

Erg lang kan de bus overigens niet aan zijn nieuwe onderkomen wennen.Woensdagmorgen om 05.30 uur vertrekt hij voor zijn eerste echte klus: een meerdaagse reis naar Dresden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.