hunneman blijft subhoofdsponsor renb

Hunneman Milieu-Advies blijft ook de komende drie jaar subhoofdsponsor van Ribs & Blues. Sjors Hunneman van Hunneman Milieu-Advies en Ton Groot Beumer, voorzitter van Ribs & Blues hebben deze week de contractverlening getekend.

Hunneman Milieu-Advies is sinds 2001 als sponsor betrokken bij Ribs & Blues en heeft sinds 2003 het subhoofdsponsorschap op zich genomen. ‟Een festival waar men trots op mag zijn. Raalte zet zich met dit nog steeds groeiende festival goed op de kaart, het is voor Raalte de beste promotie die je maar kunt wensen. Door het nog steeds groeiend aantal bezoekers de afgelopen vijftien jaar weet je dat het een festival is dat door jong en oud steeds meer gevonden word. Waar vind je zoveel goede bands op een overzichtelijke locatie, waar je bovendien nog zoveel vermaak voor het hele gezin gratis krijgt aangeboden, bijvoorbeeld in de Kids Corner en Adventureland? Ook hierbij wordt elk jaar weer iets goeds neergezet, zodat het voor iedereen de ideale manier is om Pinksteren in Raalte door te brengen”, motiveren Sjors en Anita Hunneman het besluit om de komende drie jaar als subhoofdsponsor aan te blijven.

‟Wij hebben altijd gezegd dat wij dit festival een warm hart toedragen. Door een extra financieel steentje bij te dragen willen we Ribs & Blues en de groei van dit festival ook de komende 3 jaar blijven ondersteunen. Belangrijk voor ons is dat het een gratis feest moet kunnen blijven voor het hele gezin. Het groot zijn in geleverde kwaliteit, maar altijd ook met beide benen op de grond blijven staan is wat ons bedrijf bindt met Ribs & Blues.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.