hulpverleners vestigen zich in olst

In dit pand hebben zich verschillende hulpverleners gevestigd, van verschillende aard: Aukelien van Nijen psychiater, Petra Koekkoek logopediste, Anja Groot Koerkamp voetreflexologe, Marie José Oldenburger GZ-psycholoog/ psychotherapeut, Anna Couperus diëtiste, Hub Jamin kinderpsychotherapeut en Aafke Kroeze sociaal-psychiatrisch verpleegkundige.

Door bij elkaar onder één dak te werken heeft Olst er een hulpverlenerscentrum bij, waardoor het aanbod van hulpverleners in Olst verder is uitgebreid, zowel in de eerste als in de tweede lijn. Daarnaast biedt dit de mogelijk om van elkaars kennis gebruik te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.