hoftheater krijgt nieuwe naam

Het Hoftheater krijgt een nieuwe naam. Dat is het gevolg van het gegeven dat het Hoftheater opgaat in een nieuwe brede cultuurorganisatie, een organisatie die veel meer biedt dan alleen een podium voor voorstellingen. De nieuwe naam van deze organisatie wordt op 28 april tijdens een speciale avond voor genodigden bekendgemaakt.

Naast professionele voorstellingen biedt de nieuwe organisatie advies en ondersteuning aan het amateurveld. Ook begeleidt zij onderwijsinstellingen bij hun cultuureducatie. Bovendien kunnen sociaal culturele verenigingen en organisaties gebruik maken van faciliteiten zoals zaalhuur.

In aanloop naar de lancering van de nieuwe naam zet het Hoftheater een speciale online speurtocht van tien dagen uit. Een zogenaamde Scavenger Hunt. Iedereen kan meedoen door elke dag een foto te maken van de letter die verstopt ligt op een bepaalde locatie in de gemeente Raalte. De aanwijzingen komen via Twitter, Facebook en hoftheater.nl en leiden elke dag naar één letter van de nieuwe naam. De speurtocht begint op dinsdag 18 en de laatste letter ligt verstopt op donderdag 28 april. Iedereen kan zijn of haar foto’s dagelijks uploaden via Facebook. Het Hoftheater kiest uit de ingezonden foto’s elke dag een dagwinnaar die een leuke prijs ontvangt. De winnaar van de totale Scavenger Hunt mag zich verheugen op de hoofdprijs: een speciale VIP-behandeling tijdens de lancering van de nieuwe naam op 28 april! Winnaar is diegene die de eerste negen letters volgens het Hoftheater het meest origineel in beeld heeft gebracht. Zie verder twitter.com/hoftheater, facebook.com/hoftheater en staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.