hoeveel is jouw oldtimer waard

Rij jij al jaren lang in een oldtimer en ben je benieuwd hoeveel die waard is? Kom dan op 7 mei naar het terrein van de ‘Vintage Volkswagengarage’ Aircooled.nl, Kamperstraat 24a in Deventer.

Hier worden de hele dag oldtimers getaxeerd door Pander Taxaties. Een taxatie kost 55 euro en de taxatierapporten worden door bijna alle verzekeringmaatschappijen geaccepteerd. Je kunt op deze dag ook wat drinken en een praatje maken en bij mooi weer, gaat de barbecue aan.

De taxatiedag begint rond tien uur en eindigt rond vijf uur. Wil jij, je oldtimer laten taxeren, meld dit dan voor 1 mei per mail via info@aircooled.nl, onder vermelding van je naam en het type + bouwjaar van je auto. Meer informatie over Aircooled.nl vind je op – hoe verwonderlijk – staging2.aircooled.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.