hockeydames salland d1 net geen kampioen

De hockeydames van Salland D1 zijn helaas geen kampioen geworden. Zij vonden in De Mezen D2 uit Harderwijk een te sterke tegenstander. De Raaltense dames verloren de wedstrijd dan ook met 3-1. De Mezen mogen zich nu kampioen noemen.

Salland D1 begon de wedstrijd sterk en kreeg volop kansen, door de zwakke verdediging van De Mezen. Halverwege de eerste helft viel dan ook de eerste goal aan de kant van Raalte. Door een mooie combinatie over links kon Nicolien de bal op de cirkel ontvangen en deze met een backhand de goal inwerken. Na de zoveelste strafcorner kregen De Mezen het dan uiteindelijk toch voor elkaar om de stand gelijk te trekken.

Na de rust kwamen De Mezen sterk terug. Ze zetten de één na de andere aanval op, maar steeds zonder succes. Mede dankzij goed werk van de invallende keepster Marjolein werd menig goal voorkomen. De Mezen overheerste in balbezit. Het duurde dan ook niet lang voor de voorstopper, die steeds doorschoof en hierdoor een overtal creëerde, de bal tot twee keer toe behendig over de achterlijn wist te krijgen, 3-1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.