Home / archiefcentraal / hockeydames salland d1 gelijk tegen epe

hockeydames salland d1 gelijk tegen epe

De hockeydames van Salland D1 hebben afgelopen zondag gelijk gespeeld met 2-2 tegen de dames van Epe D3. Voorafgaand aan de wedstrijd werd de nieuwe sponsorkleding van de Raaltense dames gepresenteerd. In de organisatie Maan Engineering heeft Hockeyclub Salland een sponsor gevonden die de meiden wil stimuleren en die hun vertrouwen heeft gegeven op weg naar eventueel kampioenschap.

Gelijk na de presentatie van de nieuwe tenues ging de wedstrijd tegen de nummer 3 van start. Vanwege de druk die door Epe werd gezet begon Salland moeizaam aan de match. Desondanks kregen ze de bal toch regelmatig naar voren. Halverwege de eerste helft was er een grote kans, maar de keeper van Epe liep uit en blokte de bal. Uiteindelijk stond Annemijn goed, met een boogje speelde ze de bal over de keeper heen, 1-0. Tien minuten later werd door Sharon de 2-0 binnen getikt.

Na de rust hervatte Salland de wedstrijd met goede moed. Epe gaf zich echter nog niet gewonnen en maakten pots de 2-1. Salland ging stug door, maar Epe speelde ontzettend snel. De onvermijdelijke 2-2 werd 5 minuten voor tijd binnengeslagen. Salland D1 kon uiteindelijk het veld verlaten met slechts één punt.

Aankomende zondag is het erop of eronder voor de Sallandse meiden. Als ze winnen maken ze nog een kans op het kampioenschap. Bij verlies is die kans zo goed als verkeken.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.