Home / archiefcentraal / heinose vrachtwagen in sierra leone

heinose vrachtwagen in sierra leone

Marianne Huurman vaart op de Africa Mercy, een missieschip dat hoop en genezing wil brengen in arme landen. Marianne stapte in Sierra Leone van de boot en ziet een grote vrachtwagen, uit… jawel Heino. Marianne vond dat meer dan de moeite waarde en zette de foto op haar website. Benne Solinger plutke het daar weer vandaan

Mercy Ships heeft als doel mensen in nood bij te staan en dat betekent mensen in alle aspecten van hun leven ondersteunen. De schepen van Mercy Ships zijn in de eerste plaats hospitaalschepen. Tegelijkertijd zijn het drijvende dorpen, waar vrijwilligers wonen en werken. Zo zijn er aan boord verschillende beroepen, zoals artsen, chirurgen, anesthesisten, tandartsen, verpleegkundigen, bouwkundigen, electriciens, lassers, kappers, schoonmakers, bewakingspersoneel, IT’ers en onderwijzers.

Op www.mariannehuurman.nl kun je Marianne volgen.

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.