Home / archiefcentraal / heinose chimezie naar finale nk turnen

heinose chimezie naar finale nk turnen

Athina Chimezie heeft zich afgelopen weekend geplaatst voor de finale van het Nederlands Kampioenschap turnen, eind mei in Deventer. De Heinose plaatste zich tijdens de voorwedstrijden in de eredivisie in Volendam.

Haar wedstrijd begon op de brug, daar veroverde ze de twaalfde plaats. Op de balk werd ze tweede, waarmee ze liet zien dat ze goed mee kan doen in de top van Nederland. Op de vloer werd Athina zesde. In de eindklassering behaalde de Heinose een zevende plaats, met 46.850 punten. Genoeg voor een plekje tijdens de finale van het NK turnen voor junioren.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.