Home / archiefcentraal / heino kampioen na ruime zege op heerde

heino kampioen na ruime zege op heerde

Heino leek geen last van zenuwen te hebben en begon erg sterk aan de wedstrijd. Topscorer Bas Jansen, die in topvorm verkeert, wist het net al na vijf minuten te vinden. In de eerste helft bleef Heino beter dan Heerde en kreeg het nog een aantal kansen, maar deze werden niet benut. Hierdoor kon Heerde nog tot de rust blijven hopen op een klein wonder.

Heino kwam echter furieus uit de startblokken na de rust. Bas Jansen scoorde twee minuten na rust en Rik Keijzer een minuut erna. En toen kon Heino zich natuurlijk al gaan opmaken voor een groot kampioensfeest. Bas Jansen liet echter zien nog graag een doelpuntje mee te willen pakken en dit lukte dan ook. Hij scoorde zijn derde van de middag vijf minuten voor tijd en maakte het Heinose feest zo mogelijk nog groter.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.