heino kampioen na ruime zege op heerde

Heino leek geen last van zenuwen te hebben en begon erg sterk aan de wedstrijd. Topscorer Bas Jansen, die in topvorm verkeert, wist het net al na vijf minuten te vinden. In de eerste helft bleef Heino beter dan Heerde en kreeg het nog een aantal kansen, maar deze werden niet benut. Hierdoor kon Heerde nog tot de rust blijven hopen op een klein wonder.

Heino kwam echter furieus uit de startblokken na de rust. Bas Jansen scoorde twee minuten na rust en Rik Keijzer een minuut erna. En toen kon Heino zich natuurlijk al gaan opmaken voor een groot kampioensfeest. Bas Jansen liet echter zien nog graag een doelpuntje mee te willen pakken en dit lukte dan ook. Hij scoorde zijn derde van de middag vijf minuten voor tijd en maakte het Heinose feest zo mogelijk nog groter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.