heiki laing beste bij nk jeugd mx2 klasse

De vijftienjarige Heiki Laing uit Haarle heeft zondag de eerste plaats behaald bij de derde NK jeugdwedstrijd in de MX2 klasse van de KNMV in Gemert. Na een achtste en een vierde plek, kwam vandaag de overwinning voor de jonge Haarlenaar.

In de ochtendkwalificatie zetten Heiki een derde tijd neer. In de eerste manche pakte hij een goede start en kwam als vierde de eerste bocht door. Na enkele ronden lag hij op een tweede plaats, waarop hij ook finishte.

In de tweede manche pakte hij eveneens een goede start en kwam weer als vierde de eerste bocht door. Na de eerst ronde kwam hij als eerste door met een flinke voorsprong op de tweede man. Heiki kon deze plek vrijhouden tot voorbij de finishvlag. In het dagklassement werd hij eerste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.