Home / archiefcentraal / heideparkschool komende weken lekker fit

heideparkschool komende weken lekker fit

Alle leerlingen van de Heideparkschool in Lemelerveld ontvangen de komende tien weken in totaal dertig gratis porties fruit of groente. De school doet namelijk mee aan het EU-Schoolfruitprogramma ‘Ik lekker fit’. Doel van het programma is dat kinderen meer fruit gaan eten.

Op woensdag 27 april wordt de actie afgetrapt voor ouders met kinderen met ochtendgymnastiek. Tijdens de projectdagen komt diëtiste Angela Schokker van Carinova in alle klassen om te vertellen over gezond eten. Ook worden er judolessen gegeven, is er een bewegingscircuit, een ‘ik lekker fit-loop’ en verzorgen leerlingen van groep 8 een lunch. Woensdagavond 11 mei is er voor de ouders en de kinderen een afsluiting met veel beweging.

Lees ook

Nieuw in Raalte: powerwalking

RAALTE – In Raalte is een powerwalkingclub opgericht. Zaterdag 17 april staat de eerste training …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.