Home / archiefcentraal / heg vat vlam in achtertuin halewechstraat

heg vat vlam in achtertuin halewechstraat

De brand was snel geblust, ter verkenning gingen de spuitgasten nog even het dak van het huis op. Even kijken of daar geen smeulende resten lagen. Nee dus. De bewoners van de het huis waartoe de tuin met brandende heg behoort, waren ten tijde van de brand niet thuis.

Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk, maar de bevelvoerder van de brandweer sluit niet uit dat de oorzaak aan de droogte van de afgelopen tijd te wijten valt. De schade aan de heg is aanzienlijk.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.