heeten trapt oranjefeest af met oranjebal

In Heeten beginnen de festiviteiten al op vrijdagavond met het Oranjebal in Café Bosgoed. Dutowdeugt en Duo 2e Keus verzorgen optredens. De volgende ochtend gaat het programma weer om 9.00 uur verder met een zeskamp voor basisschoolleerlingen. Om 13.00 uur is het de beurt aan de oudere jeugd: voetbal, panna en blindvolleybal, maar dan in toernooiverband. DJ Theo Otten zorgt de hele middag voor de muziek. Vanaf 17.00 uur kun je bij Bosgoed meedoen aan een grote barbecue, voor een tientje per persoon, dit wordt opgeleukt met een optreden van Fresh. De rest van de avond nemen DJ Bas en Johan Bril de muzikale invulling voor hun rekening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.