happen en trappen in salland

De Sallandse horecagelegenheden De Veldhoek in Heino, De Schoenmaker in Luttenberg, Reimink in Heeten, Laurel’s in Raalte en De Remise in Heino presenteren met ingang van zaterdag 30 april weer het arrangement Happen en Trappen.

De deelnemers maken een fietstocht langs deze vijf horecagelegenheden en krijgen bij elke halte één gang van een vijfgangendiner aangeboden. De route (met een lengte van circa vijftig kilometer) begint met koffie en wat lekkers bij De Veldhoek. Daarna volgen een voorgerecht bij De Schoenmaker en een soepje bij Reimink. Het hoofdgerecht wordt geserveerd bij Laurel’s en bij De Remise (camping Heino) wacht tenslotte het dessert. Zes dagen per week kun je opstappen, op dinsdag is het arrangement niet van kracht. Om deel te nemen, dien je wel van tevoren te reserveren. Dat kan op de site staging2.happenentrappen.nl Het is mogelijk om een fiets te huren bij Zaal Restaurant De Remise, tel: 0572-393045.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.