grote belangstelling bij opening boogstal

De eerste boogstal van Oost-Nederland staat in Raalte en is afgelopen vrijdag opengesteld voor publiek. Met ruim twaalf deelnemende bedrijven, duizend bezoekers en de familie Vulink is het een geslaagde open dag te noemen.

De hele dag zijn er veel betrokkenen en mensen uit de omgeving langsgekomen. Zij namen graag een kijkje in de lichte boogstal. Vanaf de parkeerplaats lijkt de boogstal een redelijk compacte stal. Dit komt door de antraciet kleur van het doek dat aan de buitenzijde bevestigd is. Bij binnenkomst zie je dat de stal ruimer is dan van de buitenkant lijkt.

Jos van ’t Erve, projectleider van organisator DLV: “Ik heb de kans gegrepen om ook de voordelen en mogelijkheden van de boogstal kenbaar te maken. Veel mensen zijn verrast door de ruime opzet, het vele daglicht en de logische scouting als het niet onderkelderd zijn van de stal.”

Hans Vulink: “Dit is een stal met toekomst. Binnen nu en twee weken willen we graag dat de koeien verhuizen van de huidige stal naar de boogstal. Daarna kijken we wel verder hoe dat gaat verlopen. Langzaam aan gaan we naar de 100 procent voltooiing van het project, maar eerst genieten van de open dag.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.