groei en bloei toont prachtige bloemcreaties

Groei en Bloei afdeling Salland heeft dit weekend weer prachtige bloemcreaties tentoongesteld in landbouwmuseum De Laarman in Luttenberg. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse Sallandse Bloemschikdagen. De Sallandse Bloemschikdagen vormen de feestelijke afsluiting van de bloemschikcursus van Groei en Bloei.

De cursisten, zowel leden als niet-leden, lieten in de Laarman zien wat ze onder leiding van toparrangeur Frits Hoogers gemaakt hebben. Daarbij konden ze kiezen uit drie thema’s: ‘Het boerenleven op een voetstuk’, ‘Gebouwd op palen’ en ‘Kom ’t erin ko’j d’r oet kiek’n’.

Naast de expositie van de werken van de cursisten stonden er stands met planten, bloemstukjes, decoraties voor huis en tuin, tuindoeken en nestkastjes. Frits Hoogers was beide dagen aanwezig om demonstraties te geven. Ook lieten cursisten van de buurafdeling uit Hellendoorn/Nijverdal hun werk zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.