Home / archiefcentraal / golden earring zeker bij pinkster party

golden earring zeker bij pinkster party

Goed nieuws rond de Golden Earring die op de Pinkster Party Raalte zal optreden. Door stemproblemen van George Kooymans moest de band sinds december een groot aantal optredens uitstellen, maar inmiddels is Kooymans weer volledig hersteld.

Vanaf 23 april volgt een serie nieuwe optredens, waaronder dus die in Raalte op 11 juni.

Kaarten voor de Raalter Pinkster Party kosten in de voorverkoop slechts 15 euro bij Annie Schulten en RaaltePlaza/Formido/Welkoop/Woonstudio in Raalte, café de Schoenmaker in Luttenberg en via de site www.pinksterpartyraalte.nl Op zaterdagavond 11 juni kosten de kaarten op festivalterrein de Domineeskamp in hartje Raalte 20 euro, mits nog beschikbaar. Caro Emerald treedt die avond om 20.30 uur op, de Golden Earring begint om 22.30 uur.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.