gewoon carolien lichtwezens

Een gezinnetje komt bij mij in de praktijk. Elk van hen mag ik begeleiden voor individuele zaken. Vader is zakenman, moeder is coach en de twee jongens zitten nog op de basisschool. Ze vragen vaak hulp aan lichtwezens. Vooral van engelen ervaren ze veel kracht en hulp. Maar ook aarde-wezens als dolfijnen, walvissen, en wezens met veel licht en een vreemde lichaamsvorm (ik noem ze deva’s) ervaar ik bij hen. Zij vragen hen om hulp, maar voelen of zien ze niet. Wat een bevestiging dat ze er toch zijn!

Het doet me denken aan een bijeenkomst waar ik voor de eerste keer bewust een cherubijn-engel zag; zo’n kort dik engeltje met bolle buik. Ik moest erg lachen om het engeltje, ik werd er blij van. Het had veel licht. Ik had nog niet veel bewuste ervaringen. Het engeltje vertelde me over de overleden dochter van een van de aanwezigen, informatie die ik mocht doorgeven en waar de moeder heel blij mee was. Het begin van de samenwerking met vele lichtwezens. Regelmatig vragen mensen mij waar ik mijn handen heb, omdat ze allerlei handen op hun lichaam voelen of zelfs een algeheel gedragen wordend gevoel.

De docent theorie paranormale geneeswijzen op mijn opleiding zag op een dag een enorme engel. Hij kon er na dertig jaar nog niet zonder huilen over praten. Na de ervaring is zijn auto compleet in de prak gereden; hij kwam er zonder een schrammetje vanaf!! Een boer uit Heeten zag in zijn weiland ’een enorm lichtgevend vrijheidsbeeld’, waardoor alles in zijn lichaam enorm rustig en verlicht werd. Vanaf dat moment is zijn leven anders geworden. Dat zijn ervaringen die je niet vergeet!

Als ik volledig in de Bron van Alles vertoef, besef ik dat de lichtwezens toch wel een erg fijne creatie zijn. Natuurlijk lossen we veel zaken zelf op, maar heerlijk dat we de mogelijkheid hebben gebruik te maken van deze lichtwezens. Je hoeft het ze alleen maar te vragen.

Heb jij ook ervaringen met lichtwezens? Waarvoor zou jij hulp vragen? Vertel gerust je ervaringen via info@carolienjonkman.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.