gewoon carolien dats n eigenwiezn

Als je vasthoudt aan een overtuiging, dus aan iets wat je denkt, dan komt het uit je hoofd. Dan zeggen we in Salland; dats ne’ eigenwieze…. Jouw denk- wil, wilskracht neemt dan de leiding. Een sterke wil, een sterke persoonlijkheid is nodig om goed en veilig het spirituele pad op te gaan. Ieder mens heeft zijn eigen waarheid. Het meest zuiver is de waarheid die komt via de leiding vanuit je hart bijvoorbeeld. Je sterke eigen persoonlijke denk-wil mag je dan in handen leggen van de wil van je innerlijk/je intuïtie/Dat Wat Meer is/God/het Leven/de Bron. Jouw waarheid wordt dan een eigen wijsheid. He dut ’t op zien eigen wieze….

De weg die een mens bewandelt in het (spirituele) leven, is individueel, uniek. Soms herkennen we iets van elkaars stukjes en zijn er ook collectieve stukjes op de levensweg. Misschien kun je vanuit de hieronder geschreven woorden herkenning ervaren. In mijn leven mocht ik steeds naar innerlijke leiding (leren) luisteren. Een soort van cirkels, trapjes om mijzelf steeds meer en diepgaander te leren kennen. Zo leerde de mens Jezus mij over oorzaak en gevolg. Jezus ging van het kruis en Ismael Immanuel (de opgestane Christus) begeleidde mij in hoe te leven zonder lijden. Via hem en de Maitreya (de gezonden Christus) leerde ik over de wezens, plekken van de aarde, de zon (aartsengelen), planeten, galacticum, het universum, de schepping. In het dagelijks leven gaf dat onder andere meer kracht, liefde en wijsheid. Via de universele Christus, ontmoette ik de Alpha en de omega; een enorm diepe stilte. Deze stilte zullen meer mensen weleens in hun leven hebben ervaren, bijvoorbeeld in de natuur. Dit is onze ware aard, onze diepste oeratoom, de oorsprong van Alles dat er is.

Als je de energie van de diepe stilte wetenschappelijk gaat analyseren, blijkt dat wij mensen, dieren, planten, stenen, etc uit deze oeratomen zijn ontstaan, dat Alles ooit hieruit is gecreëerd. Dat betekent dat in jouw leven nare gedachten, emoties, ziekten, soms snel, soms stap voor stap terug kunnen gaan naar deze stilte en je vanuit deze stilte nieuwe creaties kan maken. Dit alles in samenspraak met jou en het grote evolutieplan. Zoveel mogelijkheden en nog veel oude creaties in mij die terug mochten gaan… kan ik het wel, ben ik het wel waard?

Angst, denken, emoties, onrust.. o, wat bun’k ‘ne eigenwieze…dat wil ik niet meer! Het oude verder opruimen. En weer luisteren naar wat Het leven mij nu wil brengen. Een volgende cirkel is allang weer begonnen, het Leven is oneindig….. Ook nu weer; ik leg Alles in handen van het Leven… Leer me maar hoe ik leven mag, wat ik mag doen.

Zoals je merkt heb ik een religieuze achtergrond die universeel is geworden. Welke leiding ervaar jij en hoe beleef jij deze leiding? Welke creaties in jouw leven zou je wel terug willen geven? Ervaar je dat je dat ook kan en mag doen? (Hulp) vragen, ervaringen, positieve opmerkingen mag je gerust sturen naar info@carolienjonkman.nl of via de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.