gewonde bij frontale aanrijding olst

Bij een frontale aanrijding tussen twee personenauto’s is woensdagmiddag een vrouw gewond geraakt. De auto’s kwamen met elkaar in botsing op de kruising van de Koekoeksweg en de Diepenveenseweg in Olst.

De bestuurster van de Hyundai kwam vanuit de richting Boskamp en wilde linksaf slaan richting Diepenveen, maar uit de richting Olst kwam een Nissan Almera die naar Boskamp wilde. De Hyundai kwam daarop midden op de weg terecht, waarna beide voertuigen frontaal op elkaar botsten.

De bestuurster van één van de voertuigen klaagde over nekklachten en is naar het ziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen liepen bij de aanrijding zoveel schade op, dat ze met een berger afgesleept moesten worden. Door het ongeluk was de weg gedeeltelijk afgesloten. Het verkeer werd ter plaatse door de politie geregeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.