gevarieerd paasprogramma in de gouverneur

De band Sir Pfeiffer and the Yo’ Mama Jokes komen zaterdag 23 april optreden Café De Gouverneur in Raalte. Het optreden begint om 22.00 uur en de entree is gratis. Een dag later presenteert ClubGouv de Easter Edition met verschillende soorten housemuziek.

Sir Pfeiffer is ontstaan in 2005, in eerste instantie om de verveling op de zondagmiddagen tegen te gaan. Al snel bleek de hobby uit te groeien tot een band met potentie en werden voorzichtig de eerste optredens gedaan. Energie puttend uit de enthousiaste reacties ontwikkelde de band zich tot een straks georganiseerde muziekmachine, winnaar van meerdere publieksprijzen in regionale wedstrijden. De band heeft de laatste jaren een aantal formatiewisselingen doorstaan, waarbij iedere verandering werd aangegrepen om de band verder te ontwikkelen tot de huidige formatie die harder rockt dan ooit tevoren.

Op Eerste Paasdag Eerste Paasdag staan onder andere de DJ’s Chain Reaction, Notorious Nick E en Bolinski achter de draaitafel om samen met MC Shizzler diverse soorten house te draaien. Onder andere de stylen classics, club en hardstyle passeren de revue. De avond begint wederom om 22.00 uur en ook hier geldt: de entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.