gehandicapten per vrachtwagen door salland

De cliënten van Zozijn, de Parabool en een groep van de Zonnehof stappen om ongeveer 13.00 uur in de truck bij Zozijn aan de Kemphaan 25 in Raalte-Noord. Vervolgens rijden ze in colonnes van vijftig à zestig trucks door het Sallandse land. Ze gaan daarbij door Lemelerveld, Lemele, Hellendoorn, Haarle, Nieuw-Heeten, Heeten en weer terug naar Raalte.

De dag is georganiseerd door de ontspanningscommissie van Zozijn en Chauffeursvereniging DUS (Drivers Uut Salland). De veiligheid op de weg wordt verzorgd door motorclub Free-Wheels uit Heeten. De diverse transportbedrijven en chauffeurs doen vrijwillig mee om de cliënten weer een onvergetelijke dag te bezorgen. Meer informatie op staging2.driversuutsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.