geen valpartijen meer dankzij de noslib

Zeven derdejaars studenten van het Cibap Vakcollege in Zwolle hebben een oplossing bedacht tegen het uitglijden op gladde ondergronden. De NOslip biedt uitkomst tegen dit veelvoorkomende probleem. Het is een antislipzool, welke eenvoudig in drie stappen onder de schoen te bevestigen is. De NOslib is te verkrijgen bij Simons Zadelmakerij in Heeten en Easy Fit te Lettele of via de website staging2.noslip.nl.

Mensen willen er goed bijlopen en hechten waarde aan mooie en nette schoenen. Helaas hebben deze schoenen niet altijd profiel waardoor u op gladde ondergronden al snel een slippertje maakt. NOslip zorgt voor meer grip en voorkomt hiermee deze vervelende en vaak pijnlijke valpartijen. Een glibberige stoep, een natte cafévloer, een natte en daardoor gladde discotheek trappen, met de NOslip zou alles onder controle moeten zijn.

De derdejaars studenten starten een bedrijf op naar aanleiding van een belangrijk lesonderdeel, namelijk Jong Ondernemen. De studenten ervaren hoe het is om een ondernemer te zijn en krijgen met alle aspecten van een bedrijf te maken.

YDEE5 is één van die studentenbedrijven van het Cibap. YDEE5 is een bedrijf dat is opgericht door zeven enthousiaste en gemotiveerde meiden. Vorig jaar september zijn zij gestart met het oprichten van YDEE5. Ze startten met brainstormen, met vijf producten op het lijstje werd het idee nummer vijf. Daar is de naam van dit studentenbedrijf uit afgeleid.

Na een uitgebreid marktonderzoek bleek dat de potentiële klant niet bekend was met een antislipzool, de meiden dachten hier verandering in te kunnen brengen en kozen daarom voor dit product. Ieder persoon heeft in het bedrijf een eigen afdeling en dus een eindverantwoording. De meiden zijn allemaal gemotiveerd en enthousiast over het product en over de samenwerking onderling. “We vullen elkaar goed aan dus helpen we elkaar waar nodig en waar het kan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.