Home / archiefcentraal / gastgezinnen gezocht voor salland festival

gastgezinnen gezocht voor salland festival

dag 16 april van 13.30 tot 15.00 uur in het Pauluszaaltje naast de Pauluskerk aan de Westdorplaan in Raalte.

Voor het Salland Festival, dat plaatsvindt van 23 tot en met 26 juni, wil de organisatie de regio een spetterend programma presenteren. Zoals gebruikelijk bij een lustrum, worden oude bekenden ook verwelkomd. Inmiddels heeft het Salland Festival de bevestiging binnen dat de groep Ligugu LeMaSwati – Matsamo & Mantenga net als vijf jaar geleden naar Salland komt. Zij zullen het publiek vermaken met muziek, zang en dans. De groep maakt een lang tournee door Europa.

Daarnaast zijn er acts uit onder andere China, Georgië, Zuid-Afrika, Wit Rusland, de Paaseilanden, Letland en Oeganda. Voor de laatste twee landen geldt dat ze ondergebracht worden in Wijhe en Bathmen.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.