Home / archiefcentraal / finalebedrag mini alpe dhuzes bekend

finalebedrag mini alpe dhuzes bekend

De Mini Alpe d’HuZes die afgelopen donderdag is gehouden bij basisschool De Springplank in Heino heeft 5.573 euro opgebracht. Het hele bedrag gaat naar KWF Kankerbestrijding. André Roelofs, teamcaptain van Salland d’HuZes vertelde eerder dat het streven was om minimaal 5000 euro op te halen. Dat bedrag is dus ruimschoots gehaald.

De kinderen van De Springplank waren voor de aftrap van de fietstour al drie weken bezig met geld inzamelen. Door middel van klusjes doen voor anderen dragen ze ieder op hun eigen manier een steentje bij.

Lees ook

Alles tegelijk en papa kan niet heksen

Bas Diemel uit Heeten schrijft kinderboek op basis van eigen ervaringen als huisman in coronatijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.