eerste dag zoektocht nieuwe naam theater

De eerste letter is namelijk te vinden bij de Plaskerk in het centrum van Raalte. Deelnemers moeten de letter zo origineel mogelijk op de foto zetten en vervolgens mail naar hofhunt@hoftheater.nl . Het Hoftheater kiest uit de ingezonden foto’s vervolgens elke dag een dagwinnaar die een leuke prijs ontvangt. Maandag is dat een taart van Bakkerij van der Most.

De winnaar van de hele hunt mag zich verheugen op de hoofdprijs: een speciale VIP-behandeling tijdens de lancering van de nieuwe naam op 28 april! Winnaar is diegene die de eerste negen letters volgens het Hoftheater het meest origineel in beeld heeft gebracht. Zie verder twitter.com/hoftheater, facebook.com/hoftheater en staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.