eagles vijfde na winst op volendam

Go Ahead Eagles heeft gisteravond goede zaken gedaan door in een sfeervolle, uitverkochte Adelaarshorst Volendam te verslaan. In Deventer werd het 4-3 voor de thuisploeg. Door de overwinning bezet de ploeg van trainer Andries Ulderink de vijfde plek.

Go Ahead nam vanaf de eerste minuut het initiatief, maar kwam na tien minuten spelen toch met 0-1 achter. Vlak voor rust trok Jarchino Antonia de stand gelijk.

De tweede helft was de helft van Luis Pedro. De aanvaller scoorde binnen een minuut zowel de 2-1 als de 3-1. Platje maakte nog wel zijn zeventiende seizoenstreffer (3-2), maar direct vanuit de aftrap steld wederom Pedro orde op zaken (4-2). In de slotminuut was het Tuyp die zijn tweede van de avond maakte, waardoor het duel eindigde in een 4-3 overwinning voor Eagles.

Dankzij de overwinning staan de Deventenaren op de vijfde plek. Met nog drie speelronden te gaan staat de ploeg vijf punten los van de nummer 8, waardoor het seizoen dus toch nog succesvol afgesloten gaat worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.